Groothandel in hair extensions 

La Lady is dé groothandel in hair extensions van uitstekende kwaliteit. Vanuit ons familiebedrijf in Zuidoost-Azië importeren we onze 100% echte hairextensions wereldwijd. Naast extensions richt La Lady zich sinds 2013 ook op de productie van echte wimpers. Dit is een restproduct van de hair extensions die we verwerken. Daardoor is niet alleen een hoge kwaliteit gewaarborgd, maar dragen we ook ons steentje bij aan duurzaamheid. 

 

Net zoals onze hairextensions, zijn ook de wimpers van La Lady geheel op maat te maken. Zo kunnen de kleuren aangepast worden aan de wensen van de klant. Uiteraard denken we daarin graag met je mee. De hoogwaardige extensions van La Lady worden geproduceerd in Azië en wereldwijd verscheept naar bijvoorbeeld Europa, Turkije en Brazilië. Als groothandel in hair extensions houdt La Lady het productieproces van de extensions nauwlettend in de gaten. 

 

Door deze inspraak en inzicht kunnen we altijd de hoogste kwaliteit producten garanderen. Ook kunnen speciale wensen, zoals bijvoorbeeld lengte, dikte of kleur, op deze manier snel doorgevoerd worden. Bij La Lady hair extensions supplier staan we dus ook graag voor je klaar als je maatwerk extensions van hoge kwaliteit nodig hebt.

La Lady groothandel in hair extensions

Bij La Lady hebben we diverse soorten hair extensions beschikbaar voor professionele salons. Zo vind je bij ons een uitgebreid assortiment weave extensions en bonding extensions. Deze zijn al voorzien van een keratine bonding zodat ze eenvoudig aangebracht kunnen worden. Deze hair extensions van 100% menselijk haar worden met de hand gesorteerd volgens de Remy richtlijnen. Dat betekent dat de structuur van de haren allemaal hetzelfde is. 

 

Dit geeft een prachtig glad resultaat en voorkomt dat het haar gaat pluizen of knopen. Als hair extensions supplier heeft La Lady diverse kwaliteitsgradaties waaruit een keuze gemaakt kan worden. Zo kies je altijd eenvoudig de extensions die voldoen aan jouw wensen. Hierbij kun je denken aan regular, classy en luxury. Ook als je op zoek bent naar weave extensions ben je bij La Lady aan het juiste adres. Ook deze overtuigen door hun hoge kwaliteit en zijn met nauwkeurigheid en precisie geweven om een hoogwaardige product te kunnen creëren.

Groothandel hair extensions.jpg

Welke professionele extensions je ook zoekt, La Lady is dé groothandel in kwalitatieve hair extensions van 100% echt haar. Ook als je maatwerk verlengingen of extensions zoekt staan we graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.