Hair extensions supplier

Als professionele hair extensions supplier staat La Lady graag voor je klaar. Bij ons vind je een ruim assortiment hairextensions in diverse kwaliteitsgradaties en prijsklassen. La Lady hair extensions supplier bediend haar klanten dan ook wereldwijd door het te voorzien van top kwaliteit hairextensions van 100% echt haar. Als groothandel heeft La Lady ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom produceren we niet alleen hoogwaardige hair extensions, maar worden er van het restproduct ook kwalitatieve wimpers gemaakt. 

 

Daarvoor werken we nauw samen met onze lokale partners in Zuidoost Azië. Uiteraard houden we zelf inzicht en inspraak op het eindproduct. Daardoor biedt La Lady tevens de mogelijkheid voor maatwerk producten. We denken daarvoor graag met onze klanten mee. Als je voor jouw salon of onderneming op zoek bent naar hoogwaardige producten van 100% Remy gesorteerd en echt haar, staat La Lady hair extensions supplier dan ook graag voor je klaar. 

 

In onze collectie bieden we onder andere weave hairextensions aan, maar ook voor bonding extensions en los haar ben je bij ons van harte welkom. Onze producten overtuigen door hun hoge kwaliteit waardoor ze altijd voor een prachtig eindresultaat zorgen. Doordat de haren met de hand gesorteerd zijn, pluist het niet en voelen de extensions bijzonder zacht aan. 
 

La Lady hair extensions supplier

La Lady is al sinds 1990 dé specialist op het gebied van 100% echt haar. Onze producten worden vervaardigd in een echt familiebedrijf in Zuid-Azië. Vanuit daar verschepen we onze producten door heel Europa, maar ook naar Turkije en Brazilië. Wereldwijd mag groothandel in hair extensions La Lady dan ook rekenen op een groot aantal vaste klanten. Onze hoogwaardige producten zijn leverbaar in diverse gradaties. Zo maak je eenvoudig een keuze tussen regular, classy en luxury. 

 

Deze laatste klasse bevat top kwaliteit extensions tot een lengte van 60 centimeter. De haren zijn zorgvuldig met de hand gesorteerd, zodat de structuur van de haren gelijk is. Daardoor ontstaan er prachtige extensions die niet pluizen of knopen. De extensions van La Lady zijn leverbaar in een uitgebreid kleurengamma. Maar, ook als je een kleur op maat wilt laten maken staan we graag voor je klaar. Als hair extensions supplier hebben we tevens regular haar.

Hair extensions supplier.jpg

Deze extensions zijn uitstekend te gebruiken om meer volume te kunnen creëren. Uiteraard zijn ook deze haren weer gesorteerd met de hand volgens de Remy richtlijnen. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van topkwaliteit extensions. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.