La Lady hairextensions 

La Lady is dé groothandel voor kwalitatieve hairextensions van 100% echt haar. We bieden een breed assortiment hairextensions voor professioneel gebruik. Al sinds 1990 importeert La Lady diverse soorten extensions naar Europa, Zuid-Korea, Turkije en Brazilië. Bij ons ben je dan ook op het juiste adres voor prachtige hairextensions van hoogwaardige kwaliteit. 

 

Als het om beauty en uitstraling gaat, speelt ons haar een belangrijke rol. Ons uiterlijk wordt dan ook voor een groot deel door ons kapsel en haar bepaalt. Toch beschikt niet iedereen over het haar dat men graag zou willen. Soms is de lengte te kort, is het te fijn van structuur of heeft het niet voldoende volume. Dat is direct ook de reden waarom steeds meer mensen kiezen voor een haarverlenging of het aanbrengen van meer volume. De laatste jaren is het gebruik van hairextensions dan ook flink toegenomen. Het geeft direct een mooie lengte aan het haar en zorgt voor het juiste volume. 

 

Daarnaast zijn de aangebrachte haren bestand tegen wassen, kammen en stijlen. Om aan deze vraag van de consument tegemoet te kunnen komen, is het gebruik van extensions van hoge kwaliteit noodzakelijk. Gelukkig staat hair extensions supplier La Lady daarin graag voor je klaar. Onze groothandel kenmerkt zich door het leveren van hoogwaardige hairextensions met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. 
 

Hairextensions groothandel La Lady 

Als groothandel in hair extensions ben je bij La Lady aan het juiste adres als je op zoek bent naar hairextensions van echt haar. De extensions zijn 100% Remy gesorteerd. Dit betekent dat de haren allemaal dezelfde structuur hebben. Dit voorkomt dat de hairextensions gaan pluizen of in de knoop raken. Gesorteerd haar betekent ook dat de structuur zacht en fijn aanvoelt. Daarmee bereik je immers het mooiste eindresultaat. 

 

In onze groothandel in vind je diverse producten zoals weave extensions en bonding extensions. Maar ook voor losse extensions van écht haar bieden we je een ruime keuze. Daarnaast heb je bij onze groothandel de mogelijkheid om hairextensions op maat te laten maken. Hierbij kun je denken aan een speciale lengte, maar ook diverse kleuren behoren tot de mogelijkheden. We denken dan ook altijd graag met je mee. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit naar welke soort hairextensions je op zoek bent. 
 

La lady.jpg

Bij La Lady heb je ook nog eens de keuze uit maar liefst drie verschillende prijs en kwaliteitsklassen. Met ons regular, classy of luxury assortiment vind je altijd de hairextensions die je nodig hebt. Met La Lady als partner heb je altijd de beschikking over goede extensions voor een uitstekende prijs. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je op zoek bent naar bonding, weave of losse hairextensions.